Quit the shit! Get fit!

Heb jij al het lichaam wat je graag zou willen? Nee? Kies dan voor My Personal Fitcoach en ga voor de shape die je altijd al zo graag wilde. My Personal Fitcoach is jou online personal trainer, voedingsadviseur en leefstijlcoach. Kies je voor My Personal Fitcoach, dan kies je voor professionele begeleiding en een blijvend resultaat!

Ga nu aan de slag met My Personal Fitcoach

Training

Training: onmisbaar om echt fit te worden. Want je kan je voeding wel aanpassen en afvallen. Maar training is nodig om echt fit te worden, strak in je vel te zitten en jouw doelen te bereiken.

Hoe? My Personal Fitcoach helpt je hierbij en maakt speciaal voor jou verschillende trainingsschema’s. Afgestemd op jouw doel en rekening houdend met jouw sportverleden, eventuele blessures en je leefstijl. Je gaat minimaal 3 maanden aan de slag en in die periode doorloop je verschillende trainingsfases.

Om ervoor te zorgen dat je precies weet wat je moet doen tijdens de trainingen, is jouw schema voorzien van duidelijke instructievideo’s die je via de app kan bekijken. In de app houd je ook je progressie bij, zodat je jezelf constant kan verbeteren.

Ga nu aan de slag met My Personal Fitcoach