Quit the shit! Get fit!

Heb jij al het lichaam wat je graag zou willen? Nee? Kies dan voor My Personal Fitcoach en ga voor de shape die je altijd al zo graag wilde. My Personal Fitcoach is jou online personal trainer, voedingsadviseur en leefstijlcoach. Kies je voor My Personal Fitcoach, dan kies je voor professionele begeleiding en een blijvend resultaat!

Ga nu aan de slag met My Personal Fitcoach

Voeding

Ab’s are made in the kitchen. Echt! Goede, volwaardige voeding mag niet ontbreken als je jouw doelen wilt bereiken. Want hoe hard je ook traint, als je voeding niet op orde is en niet is afgestemd op jouw doelen, vergeet het dan maar. Het resultaat blijft dan uit.

Daarom hoort voeding ook thuis in het totaalplaatje.

Jouw voedingsplan: op maat gemaakt

En natuurlijk hoef je niet zelf uit te vogelen wat het beste past bij de trainingen die je doet en de doelen die je wilt bereiken. Jouw Personal Fitcoach maakt een compleet voedingsplan voor je. Uiteraard op maat gemaakt. Dus je hoeft geen dingen te eten die je niet lust of aan de superfoods terwijl je hier niet van bent. Gewone, volwaardige voeding. Niks ingewikkelds, maar wel zo samengesteld dat je het beste uit jezelf haalt en je lichaam voorziet in wat het nodig heeft.

Voeding en coaching

Tijdens je ‘get fit plan’, leer je ook wat voeding voor je doet, hoe het zit met macronutriënten, maar ook hoe je goede voeding het beste in kan passen in je dagelijkse leven. Wat je moet kopen als je in de supermarkt staat en hoe je je eten voor kan bereiden. Op die manier wordt je je bewust van voeding en kun je jezelf uiteindelijk ook prima redden als jouw plan is afgerond.

Ga nu aan de slag met My Personal Fitcoach