My Personal Fitcoach programma’s

Training, voeding & coaching

– Weet jij niet waar je moet beginnen als het gaat om voeding of training?

– Ben je het zat om hard te trainen en te diëten en geen resultaat te zien?

– Zie je door de bomen het bos niet meer als het gaat om voedingsadviezen en diëten?

– Ben je het zat om futloos en onaantrekkelijk te voelen?

Ga dan nu aan de slag met My Personal Fitcoach!

Ik ben Marianne Honkoop, founder van My Personal Fitcoach , personal trainer, gewichtsconsulent, mental coach en bikinifitness atleet. Ik help jou om:

– Je weer fit te voelen en lekker in je vel te zitten!

– Meer zelfvertrouwen te krijgen!

– Resultaten te boeken!

Twijfel je nog of het de investering wel waard is? Of je ook daadwerkelijk resultaat gaat boeken en of het iets voor jou is? Kijk dan even wat anderen zeggen over mij bij de testimonials.

Online begeleiding

Ben je op zoek naar professionele begeleiding, maar niet per se naar 1-op-1 trainingen. Dan is online begeleiding voor jou een goede keuze! Je ontvangt je trainingsprogramma en jouw macro’s en eens per week of eens per maand (afhankelijk van jouw pakket) hebben we een contactmoment per mail.

Meer informatie

Online coaching is geschikt voor elk doel. Of je nu af wilt vallen, spiermassa op wilt bouwen of toewerken naar een belangrijk moment.

Heb je een wedstrijddoel en wil je begeleid worden richting podium? Ook dit behoort tot de mogelijkheden. Bij een contest prep zijn alleen niet alle pakketten mogelijk. Zo kun je bij een wedstrijdvoorbereiding alleen kiezen uit de pakketten die 4 of meer contactmomenten per maand hebben.  

Pakketprijzen
  • 1 contactmoment per maand via mail  €89,95 p/mnd 
  • 4 contactmomenten per maand via mail €150,- p/mnd 
  • onbeperkt aantal contactmomenten per maand €199,- p/mnd 

Alle pakketten zijn inclusief voedingsadvies, leefstijlcoaching, trainingsschema op maat, gebruik van de app Virtuagym en online community.

Voedingsadvies

Kun je bij je voeding wel wat hulp gebruiken? Dan is voedingsadvies een goed idee. Of je nu al gewend bent om je voeding te tracken of wanneer je eigenlijk geen idee hebt wat ‘goede en gezonde’ voeding nou eigenlijk betekent. Voor iedereen is er een passend advies.

Meer informatie

Wil je aan de slag met jouw voeding, dan ga je eerst een paar dagen je voeding bijhouden en vul je een vragenlijst is. Op basis daarvan ontvang jij een persoonlijk voedingsadvies waar je mee aan de slag kan.

In veel gevallen wordt een voedingsadvies door een gewichtsconsulent vergoed door de verzekering. Check dit even bij jouw eigen verzekering.

Pakketprijzen
  • Los consult/advies: €75,-
  • Consult plus 2 maanden begeleiding in de vorm van 3 online contactmomenten: €149,95
  • Consult plus 3 maanden begeleiding in de vorm van 5 online contactmomenten: €199,95 

Coaching 

Niet per se op zoek naar begeleiding op het gebied van training of voeding, maar wel op het gebied van mindset? Kies dan voor coaching, zodat uiteindelijk al jouw inspanningen meer op gaan leveren en je het beste uit jezelf kan halen!

Meer informatie

Lukt het maar niet om jouw doelen te bereiken? Of heb je eigenlijk nog niet helemaal helder wat jouw doelen nou eigenlijk zijn? Of misschien wil je eindelijk eens af van het emotie-eten. Wat jouw struggle ook is, My Personal Fitcoach helpt jou om dit serieus aan te pakken en coacht je in dit traject.

De coachingssessies zijn online, zodat je niet hoeft te reizen en je in je eigen vertrouwde omgeving aan de slag kan.

Let op: in de meeste gevallen krijg je huiswerk waar je zelfstandig mee aan de slag moet! 

Pakketprijzen
  • Losse coachingssessie €99,-
  • Coachingspakket van 5 sessies €449,95
  • Coachingspakket van 10 sessies €825,-

F.A.Q.

Je staat aan het begin van een traject om met jouw doelen aan de slag te gaan. Logisch dat je allemaal vragen hebt. Hiernaast staan de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op! Onderaand de pagina kun je je vraag stellen.

Is het ook mogelijk om te kiezen voor personal training

Op dit moment is er geen ruimte meer voor personal training.

Hoelang duurt het voordat ik mijn doel heb bereikt?

Dit is helemaal afhankelijk van jouw doel. Het verschilt nogal of je bijvoorbeeld 2 kilo af wilt vallen, of dat je bijvoorbeeld 20 kilo af wilt vallen. Elk traject is anders en iedere persoon is anders met andere omstandigheden.

Kan ik halverwege mijn traject overstappen op een ander pakket?

Het is altijd mogelijk om jouw pakket aan te passen. Start je bijvoorbeeld met online begeleiding met 1 contactmoment per maand en je wilt naar meer contactmomenten, dan kan dit altijd worden aangepast. 

Ik heb blessures (gehad). Kan ik starten met trainen?

Ja! Er wordt rekening gehouden met blessures en alle oefeningen worden hierop aangepast. Eventueel is er ook contact met jouw therapeut om af te stemmen wat wel en wat niet kan.

Is het nodig om ervaring te hebben voordat je kan starten?

Nee, ervaring is geen vereiste om te beginnen.

Ik heb een gezin en ik wil niet apart koken. Kan ik dan toch aan de slag met mijn voeding?

My Personal Fitcoach werkt met macro’s. Dit betekent dat je zelf je maaltijden in kan plannen en niet vastzit aan een strak dieet. Wil je jouw doel behalen, dan is het wel verstandig om je eten af te wegen en bij te houden.

Wanneer kan ik starten?

Op dit moment is er geen wachtlijst en kun je direct aan de slag met jouw doelen!

Kan ik bij My Personal Fitcoach ook terecht voor wedstrijdbegeleiding?

Absoluut! My Personal Fitcoach kan jou begeleiden richting podium en zorgt ook voor begeleiding na de wedstrijd. Let wel op dat niet alle pakketten hier geschikt voor zijn. Alleen de pakketten met minimaal 4 contactmomenten per maand zijn hiervoor geschikt.

Naast wedstrijdbegeleiding op het gebied van bodybuilding, biedt My Personal Fitcoach ook wedstrijdbegeleiding op het gebied van voeding voor de duursporter.

Stel jouw vraag