My Personal Fitcoach

 

Algemene voorwaarden en disclaimer

Bij My Personal Fitcoach zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Als klant van My Personal Fitcoach ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en de disclaimer.

1. De aangeboden activiteiten zijn op eigen verantwoordelijkheid van de klant.
2. My Personal Fitcoach is niet aansprakelijk voor schade of persoonlijk letsel als gevolg van de aangeboden activiteiten.
3. My Personal Fitcoach is niet aansprakelijk voor schade aan of verlies/diefstal van persoonlijke eigendommen tijdens activiteiten.
4. Klanten zijn verplicht om My Personal Fitcoach vooraf te informeren over hun gezondheid, fysieke gesteldheid en mogelijke beperkingen/blessures.
5. Alle activiteiten worden vooraf betaald.
6. Voor privé trainingen, massages en coaching afspraken geldt dat deze in rekening worden gebracht als deze niet minimaal 24 uur van tevoren worden afgezegd.
7. Trainingen van de pakketten voor personal training zijn niet overdraagbaar naar de volgende maand.
8. Training van de pakketten voor personal training zijn niet overdraagbaar naar een andere persoon.
9. De klant is verplicht om de adviezen en schema’s van My Personal Fitcoach confidentieel te houden.
10.Resultaten zijn niet gegarandeerd, omdat My Personal Fitcoach geen invloed uit kan oefenen op alle factoren die nodig zijn voor resultaat. Maximale inzet van de klant is vereist om resultaat te behalen.
11.De adviezen van My Personal Fitcoach mogen niet gezien worden als medisch advies. Het advies van een arts of therapeut heeft altijd de voorkeur en voorrang.