Wat klanten vinden

Testimonials

Ga ook aan de slag met jouw doelen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book Get Fit Fast!

51 Reacties

 1. Via Marianne ben ik van 78 naar 74 kg gegaan op 2 maanden. Ze liet me vooral inzien dat kcal inname en kcal verbruik de formule is van afvallen. Dagdagelijkse kleine aanpassingen maken een groot verschil! Ze motiveerde me ook enorm met haar online bijstand en leuke oefeningen.

 2. Al heel veel jaar wilde ik een paar kilo kwijt en steeds geprobeerd maar het wilde maar niet lukken. En nu met de hulp van Marianne ben ik in tweeenhalve maand bijna 6 kg kwijt. Dankzij haar goede adviezen en training leef ik nu een lichter en gezonder leven.
  Dank Marianne.

 3. Aantal maanden pt bij Marianne gedaan, vond het altijd geweldig goede schema’s, trainingen en ze lette heel goed op mijn houding nooit gedacht dat ik sommige dingen zou kunnen doen met me reuma. Hou je handen zus en zo zei ze dan bv. en had daarna helemaal geen last ( ja goede spierpijn 😆) . Ook kwa voeding veel geleerd ben bewuster gaan eten en drinken. Soms had ik een soort dip en dan motiveerde ze me weer.
  Een lieve, geduldige coach met pit. Echt een aanrader Marianne!

 4. Na het hebben van een coachingsgesprek met Marianne heb ik voor mezelf een duidelijk plan opgesteld. Doelen zijn helder en ik heb voor mezelf duidelijk wat ik wil bereiken.

  Marianne stelt de juiste vragen, laat alles uit de ander komen. Ze luistert goed en is geduldig. Ze laat ook inzien dat het soms wat minder kan én mag gaan. Dat is niet erg, als je daarna maar weer je uiteindelijke doel voor ogen hebt.

  Ik kan een coachingsgesprek met Marianne zeer aanraden. Je eindigt met een eigen plan van aanpak waar je snel mee aan de slag kunt.

 5. 3 jaar geleden bij Marianne met PT begonnen… geen moment spijt gehad van deze stap!
  Veel geleerd over voeding en training en nog meer over m’n mind
  Hoe voer ik een oefening goed uit en hoe ga ik om met dagen dat ik geen zin heb
  Veel dipjes gehad maar Marianne wist mij altijd weer positief en back on track te krijgen met als gevolg dat ik nu zelfs alleen train ( en met plezier)
  Marianne heeft verstand van alles wat met sport en voeding te maken heeft
  Niks is haar te veel om je te helpen je doelen te behalen
  Kortom een top coach!!!!

 6. Volg al jaren lessen bij Marianne Zo fijn,prettige stem,rustig. Heel relaxed.
  Maar ook de pilates,yoga, poweryoga lekker pittig. Ook in de corona tijd heeft ze mij er heel goed doorheen geloodst. Top,Marianne. Heel veel dank en hoop nog heel lang hiervan te genieten.
  Het Living Mindfully programma was heerlijk.Ook de avondmeditatie.Zo lekker voor het slapen gaan. Ademhalingsoefeningen heel fijn.
  Heel veel dank en de komende maanden ga ik ermee door.

  Liefs,Ina.

 7. In juni heb ik meegedaan met het Living Mindfully programma van Marianne.
  De ademhalingsoefeningen, yoga en mediaties waren heerlijk. De lessen duidelijk en nuttig.
  Marianne weet je bewust te maken over je eigen gedrag. Motiveert je om het anders aan te pakken en helpt je daarbij.
  Het programma is echt een aanrader!

 8. Marianne jij bent in staat geweest mij in de moeilijke Coronatijd te blijven motiveren om aan mijzelf te blijven werken. Dit heb jij op een zeer emphatische wijze gedaan. Jouw bijzondere gave is om geduld te hebben met mensen en in te grijpen als het echt moet. Ik heb met zeer veel plezier aan jouw Living Mindfully programma meegedaan. Heel veel dank daarvoor🤗 Liefs Marike

 9. Via het Living Mindfully programma heb ik weer goede reminders meegekregen om dit meer in mijn dagelijkse en wekelijkse patronen te krijgen.

  Marianne is kundig in haar vak en geeft goede uitleg bij haar oefeningen en lessen. Daarnaast krijg je nog extra informatie over stress en leefstijl.

  Aanrader!

 10. Ik heb het Living Mindfully programma gevolgd. De lessen geeft Marianne zo goed.
  Stretch en relax Yoga sessies
  Avond meditatie was zo lekker
  Les over stress, Leefstijl en rust
  Wat kan je doen om je slaap te verbeteren.
  De ademoefeningen gebruik ik veel als ik niet in slaap kan komen.

  Deze lessen zijn zeer zeker het geld waard.
  Je kan de lessen ook nog heel vaak terug kijken.

  Marianne doet het zo met volle overgave
  Prettige stem en straalt rust uit.

  Dank je wel Marianne dat ik deze lessen heb kunnen volgen.

  Liefs Leona

 11. Ik heb meegedaan aan het Living Mindfully programma. Super leuke lessen, op een hele rustige manier krijg je een zeer duidelijke en goede uitleg.
  Ook de voorbeeld uitvoering van de oefeningen door Marianne zijn TOP

 12. Kort geleden het E-book Start to workout at home aangeschaft. Een super leuk e-book die je helpt met je wekelijkse workout. De uitleg over de oefeningen staat duidelijk beschreven zelfs met een foto erbij. Zelf niet te hoeven nadenken welke oefeningen je gaat doen, dat heeft Marianne al voor je gedaan. Rustig opbouwen met een trainingsschema voor 4 weken. Iedere week 4 dagen een workout.
  Naast de oefeningen staan er ook tips in over voeding, rust en herstel.

 13. De afgelopen weken heb ik Marianne gehad als PT: echt TOP!! Na jaren ben ik weer gemotiveerd om de fitnessruimte in te gaan en het niet alleen te houden bij de ‘klasjes’. Oefeningen gedaan waarvan ik het bestaan niet wist, maar die echt doeltreffend werken. Marianne pusht en stimuleert je om net even iets verder door te gaan.
  Kortom: Marianne is voor mij de perfecte PT.

 14. ff een verhaal opsommen over de PT die ik heb gehad de laatste 1,5 jaar is niet iets wat ik normaal doe.

  Maar door wat Marianne voor mij heeft gedaan vind ik het fijn om mijn ervaring te delen omzo wellicht andere te insprireren.

  ik heb bijna 2 jaar PT gehad van Marianne, dit was tot heden de langste PT die ik heb gevolgt, dit was zeker ook de beste en meest leuke, naast dat Marianne mij iedere keer weer wist te motiveren zorgde Marianne ook ervoor dat er resultaten werden geboekt.

  Nadat een vriendin van mij een afspraak had gemaakt met Marianne, zat ze voordat ik het wist al naast mij op een stoel voor een intake, was een heel leuk, goed gesprek.

  De eerste PT afspraak stond vast, van af de eerste keer was het gevoel goed en was er een klik.

  ik wist zelf niet helemaal wat ik wilde , afvallen of groter worden, we zijn samen eerst gestart met gewicht verliezen, dat ging snel en goed.

  Een eet schema zorgde ervoor dat ik niet te veel at maar wel de juiste voeding binnen kreeg, na een aantal maanden was er plus minus 16 kg af.

  Super blij dat ik was !! maar het groter en gespierder worden bleef roepen en zo zorgde Marianne voor een andere training en voedingschema en eerlijk is eerlijk we begonnen te groeien, in spier !!

  Marianne is een zeer prettige personal trainer die weet wat ze doet, die wil helpen maar je moet wel zelf willen, tevens was ze ook een luisterend oor tijdens de lessen.

  Ik zou Marianne bij iedereen aanraden je zal zien dat ze je verder kan brengen als dat je denkt.Samen kan je dan alles bereiken wat je wilt.

  Marianne bedankt voor de geweldige tijd en de zet die jij mij hebt gegeven om door te gaan alsmede een balans in mijn leven te vinden.

  THANKS !! groetjes

 15. Als sportinstructeur heb ik wel een aardige basisconditie al was ik hier niet heel zeker over. Daarom heb ik Marianne gevraagd om me te motiveren naar een volgend level.

  Ook wilde ik wat gewicht eraf. Met deze doelstellingen ben ik begonnen. al bleek al heel snel dat het best goed zat met mijn conditie en kracht. Niks om onzeker over te zijn. En het volgende “level”had ik eigenlijk al gehaald door deze nieuwe mindset. Ik merkte ook al snel dat het niet het gewicht was waar ik me aan stoorde maar meer een aantal luie spieren die gewoon niet meetrainende.

  Door een goeie aanpak en zeker ook een betere kijk op voeding heb ik grote stappen gemaakt. Ik voel dat er nog meer groei in zit al moet ik soms ook gewoon reflecteren en trots zijn. Ook hiermee heeft Marianne mij de spiegel voorgehouden. De gesprekken op de momenten dat ik alles moest geven en uiteindelijk niks meer kon zeggen hebben me geholpen naar een nieuwe stap.

  Dank je wel en ik zie je snel weer (al zie ik je vaak genoeg alleen geen tijd meer om even bij te praten. Ik maak binnenkort wel een afspraak . 🙂

  Groeten Patrick

 16. Het afgelopen jaar ben ik onder begeleiding van Marianne gaan sporten. Ik deed serieus niet aan sport, had er een hekel aan. In het begin ook nog toen ik met Marianne begon. Ik moest in ene ook zoveel. 2 a 3 keer per week trainen, mijn voeding bijhouden en 1x per week op die weegschaal. Ik dacht serieus; Waar ben ik aan begonnen?! Maar na 2 maanden werd dat al minder en keek ik uit naar de PT’s. Ik zag resultaat, viel iets af en ik kreeg voor het eerst in mijn leven spieren! WauW. En de trainingen waren pittig, maar wel écht leuk. Dat ik sporten nog leuk zou vinden, dat was het hoogsthaalbare. Dat heeft Marianne voor mij gedaan. Zij heeft mij op een andere manier naar sport doen kijken waardoor ik het echt leuk ging vinden en ook echt naar onze PT’s uitkeek. Tuurlijk had ik ook wel eens dip en dan zei ze nét weer effe het juiste waardoor ik een boost kreeg. Zowel tijdens onze pt’s maar ook op what’s app. Ze is zeer goed bereikbaar én benaderbaar. Naast PT is ze ook mental coach en dat heb je écht nodig. Althans ik. Ik ben super blij met haar! Ze is nuchter, duidelijk, aardig en heeft een juiste dosis humor. Wat wil je nou nog meer!?!
  @Marianne: Zie je snel!

 17. In vier maanden tijd ben ik 5 kilo afgevallen en een paar procent lichaamsvet kwijtgeraakt. Dankzij Marianne was het makkelijk, heb ik nieuwe eetgewoontes aangeleerd, heb ik nieuwe inzichten opgedaan, en voel ik me een stuk beter dan vier maanden terug.
  Dankjewel Marianne!

 18. Een aantal jaar geleden is er een hernia bij mij geconstateerd. Ik had zeer veel pijn en een beperkte mobiliteit; uit bed komen en sokken aantrekken was bijna onmogelijk.

  Met Pilates lessen van Marianne kreeg ik voorzichtig aan steeds minder last van mijn hernia. Ik voelde me na verloop van tijd weer stukken beter en nu ben ik zelfs helemaal pijnvrij.
  Ik ben inmiddels een fanatiek sporter en dat is zelfs een uit de hand gelopen hobby geworden. Ik train nu zelf mensen en ik volg (naast mijn kantoorbaan) de opleiding tot Personal Trainer!

  De ommezwaai van het leven met een hernia tot me weer top fit voelen (en nu zelf mensen proberen te laten ervaren hoe mooi en belonend sporten kan zijn) is voor mij toch begonnen met de Pilates lessen van Marianne. Zij heeft me uit dat diepe dal getrokken en een enorme positieve verandering in mijn leven geïnitieerd.

  Marianne creëert een erg fijne sfeer in haar lessen en ik ben heel erg blij dat ik van haar les heb mogen krijgen!

 19. Ik train al aardig wat jaartjes. Alleen lukte het mij niet om mn doelstellingen te behalen.(spiermassa)Daarom paar maanden geleden concact met Marianne genomen. Zijn nu een paar maanden verder. En het gaat steeds beter. Het is hard werken, veel eten, en discipline hebben. En vooral doorzetten. Dankzij Marianne pak ik de oefeningen tóch net ff wat beter. Heb nu een goed training schema en weet wat ik allemaal moet eten. Ik heb al veel van je geleerd van Marianne hoop steeds een stapje verder te komen. Ik blijf gemotiveerd om mn doelstellingen te bereiken. Marianne ik ben blij met jouw als trainer ?

 20. Marianne is de enige reden dat ik naar fitness blijf gaan! Ben niet echt als sporter geboren, maar met haar zijn de oefeningen altijd gezellig. Ze geeft steeds hele goede aanwijzingen waardoor ik echt het verschil voel bij elke work-out. En daarna … 😉
  Ook geeft ze goede adviezen over lifestyle en voeding, daar heb ik echt wat aan!

 21. Een half jaar lang heb ik voedingsadvies ontvangen van Marianne. Ik ben erg tevreden met haar professionaliteit en kennis van zaken. Dit was de push die ik nodig had om eindelijk vaarwel te zeggen tegen “het dikste kind van de klas” waar ik om bekend stond. Ben 24 kg kwijt nu en daar ben ik trots op. Het was niet altijd even makkelijk maar het resultaat mag er zijn! Nogmaals bedankt Marianne!

 22. De afgelopen 3 maanden heb ik met Marianne mogen trainen en daar ben ik heel tevreden over. Meer vertrouwen gekregen “in mijn rug” en vetpercentage verminderd, dus concrete resultaten! Ze heeft me echt geholpen om ritme te krijgen in m’n bewegings- en eetpatroon. Ook heb ik nu een goede basis om zelf op een verantwoorde manier aan de slag te gaan in de sportschool. Ik ga Marianne zeker weer inschakelen als ik weer een stap verder wil.

 23. Marianne de Engel van sport & beweging!

  Ik wil allereerst Marianne oneindig veel bedanken voor haar tijd, geduld en investering in mij.

  Na 3 jaar lang diabetes gevolg van een slechte leefgewoonte, heeft mij huisarts geadviseerd om insuline te spuiten.

  Ik ben meteen met Marianne aan de slag gegaan voor 8 weken Voeding & Advies.
  Na 8 weken ben ik niet alleen dwars door de feestdagen heen 8 kilo afgevallen maar ook gemotiveerd effectief gaan sporten.
  Mijn bloedsuikerwaarde is reeds gedaald net onder 6.1 en hoef ik geen insuline te spuiten.

  Marianne is voor mij een engel, die je echt motiveert om geduldig en gerichter je doel te halen.
  Op een professionele warme benadering zorgt ze dat je qua adviezen niets te kort komt. Altijd bereikbaar!
  Zo n coach als Marianne geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en inspiratie dat je het uiteindelijk zelf kan.

  Dit is slechts een begin. Ik zou zeggen… Ga met haar aan de slag en ervaar het zelf!

  Gr

  Wim de gelukkige

 24. Lieve Marianne
  Na bijna 3 jaar Pilateslessen te hebben gevolgd bij jou op de Asserweg, was het voor mij vandaag de laatste keer… Je stopt ermee op deze locatie op de vrijdagochtend, en hoewel ik er niet elke vrijdag bij kon zijn , ben ik iedere keer met een goed gevoel weer naar huis gegaan. Ik ben dan ook een beetje bedroefd dat aan jouw lessen hier een einde komt.
  Je hebt me kennis laten maken met Pilates en daar ben ik je dankbaar voor. Ik heb genoten van jouw lessen en de aandacht die je aan iedereen weet te geven.
  Het ga je goed meid. Dat nog vele anderen door jou geïnspireerd mogen worden.
  Lieve groetjes Trees

 25. Afgelopen 6 maanden heb ik personal training van Marianne gekregen en dat is goed bevallen! Mijn conditie is beter geworden alsmede mijn rug. Spiermassa opgebouwd en vet verminderd. Ik heb nu een goede uitgangspositie om zelfstandig te kunnen trainen maar als het nodig is zal ik zeker weer bij Marianne aankloppen. Bedankt voor je ondersteuning, Top

 26. Na een burn-out wilde ik graag weer kunnen vertrouwen op mijn lichaam en mij fit en krachtig voelen, de kilo’s die er door de burn-out aangekomen waren mochten ook wel wat verminderen. Ik ben met deze doelstellingen gestart bij Marianne, die mij een juist voedingsadvies heeft gegeven en mij uitdagend heeft begeleid in krachttraining. Ik had nooit gedacht dat ik krachttraining leuk zou vinden en was dan ook minder enthousiast toen Marianne dat voorstelde, maar mijn vertrouwen in haar heeft mij over de drempel geholpen. Het resultaat is dat ik nu met plezier train, mijn lichaam beter door heb, een ander eetpatroon heb en ja ook een aantal kilo’s kwijt ben. Zes maanden ben ik begeleid door Marianne en het was de investering in mijzelf driedubbeldwars waard!

 27. Toen ik Marianne benaderde was ik zelf al even bezig met voeding en sporten. Mijn doel was om mijn vetpercentage te verlagen en om stralend mijn trouwjurk in te gaan. Ik vond het heel fijn dat Marianne met me meedacht, begreep waar ik tegenaan liep en goede nuttige tips gaf. Na 8 weken was ik 3% vet verloren en super tevreden met het resultaat. Na de zomer en al het gefeest wil ik het nu weer gaan oppakken en gebruik ik de voedingsapp weer. Mocht ik opnieuw vastlopen zou ik Marianne zeker op opnieuw om hulp vragen. ThanxX!

 28. Mijn doel was: gespierder worden, vet kwijt rondom mijn middel maar vooral niet vermageren.
  Ik wilde ook graag advies over hoe ik mijn voedingspatroon het beste kon aanpassen aan deze doelen. Al een paar jaar deed ik krachttraining en wat conditietraining, maar het gewenste resultaat bleef uit of ik bleef stilstaan. Ik wist ook niet zo goed welke oefeningen ik allemaal kon doen. Ik deed eigenlijk al een tijd hetzelfde. Marianne heeft me op al deze terreinen goed geadviseerd, gemotiveerd en gecoacht. Vooral de voeding was een eye-opener! Ik heb veel geleerd over eiwitten, vetten en koolhydraten en wat je daar mee kan doen. En het effect van die paar witte wijntjes heb ik ingezien… Door op een subtiele, vriendelijke manier vragen te stellen weet ze bij mij de juiste snaar te raken om zelf dingen te veranderen en in te zien. Heel erg prettig! Als coach gaat het om de kennis en inhoud die je brengt maar de manier waarop je mensen kan motiveren is net zo belangrijk. Marianne is een topcoach!

 29. Marianne heeft mij drie maanden begeleid met krachttraining in combinatie met voedingsadviezen. Het doel was een paar kilo’s eraf echter vooral ook wat meer kracht ervaren in mijn lijf en wat strakker worden. Ik heb haar als zeer kundig ervaren. Kreeg voor mij passende adviezen en oefeningen die snel resultaat gaven. Ze stimuleert je -zonder druk- om toch net even iets zwaarder te trainen of langer een oefening vol te houden zodat je je lijf ook echt kunt gaan voelen. Daarnaast is het ook nog eens een fijn mens om mee samen te zijn.

 30. Opzoek naar iemand die mij kon begeleiden met het vinden van een gezond eetpatroon waarbij ik mij energieker zou voelen, stuitte ik op de site van Marianne. Door de hulp van Marianne, heb ik ten eerste een goed inzicht gekregen in mijn voedingspatroon en zo hebben we samen de nodige verbeteringen aangebracht. Heel fijn was dat Marianne rekening hield met mijn veganisme en mijn voedingsschema daaraan aanpaste. Niet alleen begon ik mij steeds energieker te voelen, maar ook merkte ik dat de buikpijn die ik dagelijks had afnam. Daarnaast heeft Marianne mij voorbeelden gegeven van sportoefeningen die ik kon doen om andere doelen van mij voor elkaar te krijgen. Dit was superhandig en door middel van de Apps waamee Marianne werkt kon ik alles thuis doen en had ik overal een goed overzicht van. Ook kon ik altijd vragen mailen die ik had. Momenteel is mijn abonnement afgelopen, maar mijn nieuwe patroon bevalt me zo goed dat ik er nog zeer gemotiveerd mee bezig ben. Thankyou Marianne!

 31. Eigenlijk had ik Marianne gevraagd om mij te begeleiden in stevige krachttraining. Helaas kwam er bij mij een behoorlijke griep en rugklachten tussendoor. Niet alleen heeft Marianne mij de tijd gegund om weer op krachten te komen, maar ze heeft het programma ook perfect aangepast op mijn nieuwe situatie. Altijd enthousiast en vriendelijk heeft Marianne mij geholpen meer bekend te worden met core oefeningen. Ik heb veel geleerd en ga zeker terug komen!!

 32. Na een paar weken “aanrommelen” in de sportschool ben ik heel blij dat ik Marianne heb gevraagd om mij te helpen. Zij heeft mij een paar maanden begeleid met de trainingen en met voeding. Dankzij Marianne heb ik nu een veel beter inzicht in mijn voeding en ga ik met plezier naar de sportschool. En bovenal zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik kan de coaching van Marianne iedereen aanraden.

 33. Marianne heeft mij aantal weken gecoacht op mijn voeding. Door haar begeleiding heb ik inzicht gekregen in wat ik eet, waardoor ik minder en anders ben gaan eten. De wetenschap dat Marianne meekijkt is een extra motivatie om me te houden aan de gestelde doelen. Haar coaching heeft mij geholpen me te beheersen met eten en dik 5 kg af te vallen.

 34. Een jaar geleden volgde ik yoga- en pilates lessen bij Marianne en deze deden mij altijd erg goed. Tijd werd echter steeds meer een schaarste. Omdat ik toch graag een vast momentje wilde voor yoga, hebben mijn man en ik Marianne gevraagd om aan huis les te geven. Dat was erg fijn. De op maat gemaakte (vaak pittige) lessen hebben ervoor gezorgd dat ik me fitter en flexibeler voel. Voor mijn man komen de lessen ook zeer goed van pas. De speciaal geselecteerde oefeningen, hebben zijn rugpijn drastisch verminderd. Echt een aanrader!

 35. Marianne heeft een leuke, informatieve en afwisselende workshop over voeding gegeven aan ons team bij de reclassering. Ze heeft ons bewust gemaakt van wat voeding met ons doet. We zijn er enthousiast mee aan de slag gegaan tijdens en buiten het werk!

 36. Bij Marianne heb ik inmiddels ruim een half jaar online begeleiding gehad. Het doel is fitter worden en afvallen, op een manier die vol te houden is. Tot dusver lukt dat prima! Ruim 25 kilo afgevallen, en een stuk fitter!
  Afvallen en dagelijks sporten is vaak een eenzaam proces dat doorzettingsvermogen vraagt. Marianne kijkt over mijn schouder mee hoe het gaat, en kan net dat extra steuntje in de rug geven.

 37. Met het maken van een nieuwe sportieve doelstelling en dito jaarplanning toch eens aan voeding gedacht en verder gezocht naar een bekwame consulente.
  Via via kwam ik bij Marianne terecht, na het eerste telefoon contact een afspraak gemaakt om alles eens toe te lichten en uit te werken.

  Doel stelling sterkere romp spieren, meer kracht, lager vet percentage en iets afvallen. Het plan was in de maak ! Eerst monitoren wat er zoal aan voeding in ging bij mij en waar eventueel verbeter punten zouden zitten. Na het maken van een voedingsplan en voor mij daarbij behorende gewenning periode en uitstekende positieve en motiverende ondersteuning en sturing van Marianne ging het ergens op lijken bij mij ! Wat ik bijzonder fijn vond was dat ze ook kon uitleggen waarom iets zo was of gedaan werd.
  Met aanvulling de personal training van Marianne werden er snel verbeteringen/veranderingen van mijn lichaam geboekt. Minder gewicht en een lager vet percentage zoals gepland.
  Met als doel een hele triathlon was dat een goed gevoel in de training periode. Laatste weken voor de triathlon de oefeningen en voeding scherp in de gaten gehouden hier en daar nog aangepast. De laatste week koolhydraten stapelen … kan geen crackers met jam meer zien J. dank dat je me hebt klaar gestoomd voor een intensieve dag sporten!!! Aan de voorbereiding kon het niet meer liggen. Gedurende de race zat er genoeg brandstof in ! Het was alleen maar ‘’aanvullen’’ en onderhouden gedurende de race. Mede dankzij jou deskundige adviezen en oefeningen heb ik het kunnen volbrengen naar beste kunnen op die dag !! Nogmaals dank ! op naar de volgende uitdaging
  Groeten Robert

 38. Mijn doel was topfit aan de start van een Marathon staan. Bij voorgaande marathons had ik het idee dat ik naar de start moest rollen vanwege de grote hoeveelheden voeding die ik dacht te moeten eten.
  Dankzij een maand online voedingsadvies van Marianne stond ik ook topfit aan de start en heb de marathon met succes uitgelopen!

 39. Ik was altijd iemand van cardio trainingen. 3 mnd geleden na een gesprek met Marianne over het sterker maken en meer vertrouwen krijgen in mijn schouder ben ik gestart met pt. Ik moet zeggen dat zij mij een zeer positieve fibe heeft gegeven . Ze heeft haar enthousiasme van krachttraining over gebracht. Ze is zeer deskundig en bekwaam, weet welke oefeningen je nodig heb en leg dit ook zeer duidelijk uit. Ook haar advies tav mijn voeding is duidelijk en steunt mij hierin. De app die zij gebruikt voor je workouts en voeding is zeer duidelijk simpel in gebriuik. Buiten dit is het altijd erg gezellig met haar te trainen en kijk ik altijd uit naar haar pt. Ze staat voor haar vak. Top

 40. Over de Pilateslessen bij Marianne ben ik zeer tevreden. Ze heeft er lol in en dat werkt heel motiverend. Ze geeft duidelijke aanwijzigingen en corrigeert als het beter kan. Ik kwam met de behoefte om met name mijn buikspieren en rug sterker te maken en dat werkt heel goed. Mijn houding verbetert en mijn figuur wordt gestroomlijnd. Ik merk versoepeling bij mijn dagelijkse activiteiten en toen ik op vakantie een stevige dagtocht maakte ging dit super, ik voelde me sterk!

 41. Ik had enorm last van mijn rug waardoor ik opzoek ben gegaan wat ik hieraan kon doen. Zo kwam ik bij Marianne voor pilates lessen en met 100% succes! Ik kan nu verder zonder rug klachten. Pilates lessen was erg leuk en leerzaam.

 42. Marianne gaf ons in een kleine groep stimulerend les. Zeer verzorgd, en als het nodig was kwam ze even langs en gaf persoonlijk aanwijzingen.
  Ik heb een briefje in de keuken liggen met een paar van haar tips: recht op! spieren aanspannen!
  Zo ben ik ook buiten de les heel gericht bezig. Dank je wel Marianne.

 43. Prettige stok achter de deur met online begeleiding. Handige tips en gemakkelijk toepasbaar in de praktijk!

 44. Ik heb een half jaar hardlooples gehad van Marianne, en ben van 0 conditie weer lekker aan het rennen en bewegen. Marianne is streng en duidelijk, maar wel heel begripvol en bouwt langzaam het programma op, waardoor je comtinu gemotiveerd blijft om door te blijven gaan. Daarnaast zijn haar lessen heel afwisselend en ook niet onbelangrijk, ze heeft humor tijdens de les! Ik kan haar van harte aanbevelen.

 45. Na jarenlang niets te hebben gedaan aan sport omdat ik simpelweg niet gemotiveerd genoeg was ben ik begin 2015 bij Marianne begonnen met Pilates. Al vanaf de eerste (proef)les voelde ik dat dit echt iets voor mij was. Ik voelde me gelijk op mijn gemak en hoewel we in groepsverband trainen is er voor een ieder veel persoonlijke aandacht. Smokkelen is er niet bij, het voelt als een personal training. Marianne motiveert ons op een zeer prettige manier om de oefeningen goed te doen en vooral vol te houden. Ik voel me veel beter dan een jaar geleden. Mijn lichaam is sterker geworden, ik loop meer rechtop en heb bovenal altijd zin om naar de training te gaan.
  Trainen bij Marianne is iedere week een kadootje aan jezelf. Dankjewel daarvoor!

 46. Een tijdje al volg ik pilates- en/of yogalessen en ben er zeer tevreden over: de uitleg is helder en rustig, en na zo’n les voel ik me toch altijd veel beter dan ervoor of zonder. Telkens weer kan ik grenzen oprekken en voel me soepeler en stabieler.
  Gisteren voor het eerst een Thaise yogamassage geprobeerd en het is heel erg fijn! Je leert iets over je lichaam (is dat nou de bedoeling, zul je zeggen), waar onverwachte spanningen zitten waardoor je sommige oefeningen minder makkelijk doet – en je gaat er heerlijk ontspannen vandaan. Aanrader!

 47. Gister voor het eerst bij Marianne geweest voor een Thaise yoga massage. Wat was dat fijn, echt een aanrader! Totale ontspanning. Volgende afspraak is gepland!

 48. Vorige week een proefles yoga bij Marianne gedaan..was heerlijk en goed vol te houden ( met mijn whiplash).. Contact is zacht en vriendelijk.

  Erna een heerlijke Thaise massage…er ging een wereld voor mij open..heb 2 dagen op wolkjes gelopen..ga volgende week weer!!

 49. Sinds een maand volg ik bij Marianne pilatesles en sinds een paar weken heb ik daar yoga aan toegevoegd. Ik ben helemaal om: ik blijf het allebei doen! Ik combineer het met een paar keer per week hardlopen en de combinatie is perfect! Marianne is professioneel, rustig en heel stimulerend.

 50. Het afgelopen half jaar ben ik onder begeleiding van Marianne in een groep gestart met hardlopen. Ik heb in een half jaar bereikt, wat me nog nooit eerder is gelukt: langer dan een half uur hardlopen. De lessen waren altijd leuk, uitdagend en ik ben echt sterker geworden: in conditie maar ook in spierkracht. De tips waren goed en deskundig, de begeleiding prettig. De yogales heb ik ook gevolgd en ik ben om: de eerstvolgende keer ben ik óók daar van de partij.

 51. Wat is bankhangen toch tien keer meer ontspannender en meer bevredigend wanneer je hard hebt getraind. Ik volg de pilateslessen van Marianne op dinsdagavond in Overschie, een uur lang buik en rugspierversterkende oefeningen met een heerlijke ontspanning aan het einde. Ook de hardlooplessen zijn top, Marianne trekt je door de lessen heen wanneer je echt niet meer kan waardoor je steeds je grenzen verlegt en steeds meer vooruitgang boekt. Ze kan ook erg goed uitleggen waar oefeningen voor zijn en ook voor advies bij pijnen of juiste voeding voor tijdens of na het sporten ben je bij Marianne aan het juiste adres.
  Kortom ik heb het er erg naar m’n zin!

  Op naar meer hardloop runs sinds m’n eerst gelopen run en op naar de yoga lessen in het 16hovenpark!
  🙂

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stuur ons jouw vraag

Wil je weten wat My Personal Fitcoach voor jouw kan betekenen? Neem dan nu contact met ons op!