fbpx

Online programma’s

My Personal Fitcoach biedt verschillende online programma’s om te werken aan je gezondheid, fitheid en leefstijl. De online programma’s hebben uiteenlopende thema’s en worden gegeven in een besloten Facebook groep. Zo ben je niet alleen en ga je aan de slag met het thema wat bij jou past! De programma’s doorloop je op je eigen tempo, maar je doet het niet helemaal alleen en je kan ervaringen delen in een groep. 

 

Huidige programma’s

Op dit moment biedt My Personal Fitcoach verschillende online programma’s aan. Voor 2020 en 2021 staan de volgende programma’s op de agenda:

 

2020

Augustus

– Living Mindfully programma augustus: gestart (inschrijven niet meer mogelijk)

– 7-daagse Fit by Food Challenge: start 24 augustus

September

Zet succesvol jouw eigen dieet op: start 14 september (inschrijving voor het programma te kopen in de webshop)

2021

Januari

Get Fit for life programma: start 2 januari

 

 

F.A.Q.

Je staat aan het begin van een traject om met jouw doelen aan de slag te gaan. Logisch dat je allemaal vragen hebt. Hiernaast staan de meest gestelde vragen als het gaat om de online programma’s. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op! Onderaan de pagina kun je je vraag stellen.

Kan ik op elk gewenst moment starten met een online programma?

Nee, dit is niet mogelijk. De programma’s worden op verschillende momenten aangeboden en hebben allemaal een vaste startdatum.

Ik kan niet alles direct meedoen, is dat een probleem?

Dat is geen enkel probleem! Lessen, opdrachten, Q&A’s, het blijft allemaal in de besloten Facebook groep staan gedurende het programma. Op die manier kan je alles volgen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Wel voor de einddatum van het programma natuurlijk!

Hoe kan ik mij inschrijven voor een online programma?

Je koopt het programma van jouw keuze in de webshop. Hiermee heb jij je ook direct ingeschreven. Een paar dagen voor de start van het programma krijg je een uitnodiging voor de besloten Facebook groep.

Ik heb geen Facebook. Kan ik toch meedoen?

Op dit moment worden de programma’s alleen nog via Facebook gegeven. Je hebt dus een account nodig om mee te kunnen doen.

Stel jouw vraag