Online programma’s

My Personal Fitcoach biedt verschillende online programma’s om te werken aan je gezondheid, fitheid en leefstijl. Op die manier kun je snel en eenvoudig van start met het werken aan jouw gezondheid. De online programma’s hebben uiteenlopende thema’s en worden gegeven in een besloten Facebook groep of je kunt ze volgen in de Academy van My Personal Fitcoach. Dit is afhankelijk van het programma. 

Huidige online programma’s

Op dit moment biedt My Personal Fitcoach verschillende online programma’s aan die je doorlopend kan volgen.

 

 

 

F.A.Q.

Je staat aan het begin van een traject om met jouw doelen aan de slag te gaan. Logisch dat je allemaal vragen hebt. Hiernaast staan de meest gestelde vragen als het gaat om de online programma’s. Staat jouw vraag er niet tussen, neem dan contact met ons op! Onderaan de pagina kun je je vraag stellen.

Kan ik op elk gewenst moment starten met een online programma?

Nee, dit is niet mogelijk. De programma’s worden op verschillende momenten aangeboden en hebben allemaal een vaste startdatum.

Ik kan niet alles direct meedoen, is dat een probleem?

Dat is geen enkel probleem! Lessen, opdrachten, Q&A’s, het blijft allemaal in de besloten Facebook groep staan gedurende het programma. Op die manier kan je alles volgen op het moment dat het jou het beste uitkomt. Wel voor de einddatum van het programma natuurlijk!

Hoe kan ik mij inschrijven voor een online programma?

Je koopt het programma van jouw keuze in de webshop. Hiermee heb jij je ook direct ingeschreven. Een paar dagen voor de start van het programma krijg je een uitnodiging voor de besloten Facebook groep.

Hoe volg je een cursus

Je koopt het programma van jouw keuze in de webshop. Vervolgens ontvang je een inlog voor de online Academy waar je jouw cursus kan volgen.

Stel jouw vraag