fbpx

Over My Personal Fitcoach

Take your step to the next level met My Personal Fitcoach 

Over My Personal Fitcoach

Sinds 2020 is Marianne Sport&Beweging verder gegaan onder de naam My Personal Fitcoach. My Personal Fitcoach werd opgericht in 2016. Beide bedrijven zijn door mij, Marianne Honkoop, opgericht.

Marianne Sport&Beweging dekte niet helemaal meer de lading van alle activiteiten en daarom heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf voort te zetten onder de naam ‘My Personal Fitcoach’.

En de naam zegt het al: ook nu blijft de persoonlijke benadering en het persoonlijke karakter bovenaan staan. Iets wat ik ontzettend belangrijk vind!

Op die manier heb jij jouw eigen Personal Fitcoach!

“Als coach stel ik jouw persoonlijke situatie en doelen centraal”

Marianne Honkoop

Eigenaar, trainster, coach

In 2010 ben ik gestart als zelfstandig ondernemer met als doel om mensen in beweging te krijgen en ervoor te zorgen dat ze zich fit en energiek voelen.

Vanuit mijn eerste sportopleiding ben ik mij verder gaan ontwikkelen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en zo heb ik mijzelf steeds verder gespecialiseerd in krachttraining, voeding, leefstijl en coaching.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen in beweging te krijgen en ervoor te zorgen dat ze gezond gaan eten en leven. Hoe? Door mensen te laten zien hoe het is om gezond, fit en energiek door het leven te gaan. Door dit op een persoonlijke manier te doen en naar het verhaal achter de klant te kijken is het voor iedereen haalbaar om zijn of haar sportieve doelen te bereiken.

Work

Step on to the next level

My Personal Fitcoach

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis quick guide