Over My Personal Fitcoach

Take your step to the next level met My Personal Fitcoach 

Over My Personal Fitcoach

My Personal Fitcoach is opgericht in 2016 en sinds 2020 samengegaan met Marianne Sport&Beweging.  Marianne Sport&Beweging dekte niet meer de lading van alle activiteiten en daarom heb ik ervoor gekozen om dit bedrijf voort te zetten onder de naam ‘My Personal Fitcoach’. Reden hiervoor is ook dat om je fit en energiek te voelen én je sportieve doelen te behalen, je meer moet doen dan alleen ‘sporten en bewegen’. Het gaat over over de combinatie van training, voeding, leefstijl en de juiste mindset!

Waarom kiezen voor My Personal Fitcoach

Kies je voor My Personal Fitcoach, dan kies je ook echt voor een persoonlijke benadering. Ik werk maar met een beperkt aantal klanten om er zo voor te zorgen dat ik ook iedereen de aandacht kan geven die hij of zij verdient. De persoonlijke benadering en het persoonlijke karakter staan bovenaan! Dit betekent ook dat ik ga voor resultaat, want je bent immers niet voor niks begonnen met het werken aan jouw doel. Toch?

En als geen ander weet ik hoe de weg naar een sportief doel eruit ziet. Door mijn wedstrijden weet ik hoe is het om kilo’s af te vallen, weer aan te komen, te moeten knokken voor resultaat, hoe om te gaan met teleurstellingen, mooie momenten, een getal op de weegschaal wat je misschien niet wilt zien. Kortom: ik ken het verhaal, doordat ik het zelf meerdere keren heb doorgemaakt. Maar daarnaast heb ik ook alle theoretische kennis die nodig is om ervoor te zorgen dat jij jouw doelen bereikt. Deze combinatie, samen met mijn persoonlijkheid en gedrevenheid om jou te helpen naar succes, maken dat de keuze voor My Personal Fitcoach het waard is.

Wil je weten hoe anderen het hebben ervaren om met mij te werken? Lees dan even de testimonials!

 

 

“Als coach stel ik jouw persoonlijke situatie en doelen centraal”

Marianne Honkoop

Eigenaar, trainster, coach

Vanuit mijn passie voor sport ben ik na het volgen van een sportopleiding in 2010 gestart als zelfstandig ondernemer. Mijn doel was, en is nog steeds, om mensen in beweging te krijgen en ervoor te zorgen dat ze zich fit en energiek voelen.

Vanuit mijn eerste sportopleiding ben ik mij verder gaan ontwikkelen. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en zo heb ik mijzelf steeds verder gespecialiseerd in krachttraining, voeding, leefstijl en coaching.

Naast mijn opleidingen heb ik verschillende keren meegedaan aan bikinifitness wedstrijden, zowel nationaal als internationaal.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen in beweging te krijgen en ervoor te zorgen dat ze gezond gaan eten en leven en hun sportieve doelen behalen. Hoe? Door mensen te laten zien hoe het is om gezond en fit door het leven te gaan. Maar ook door te laten zien dat het mogelijk is om sportieve doelen te bereiken, zolang je maar bereid bent om hier tijd en moeite in te steken. Dit alles combineer ik door naar het verhaal achter de klant te kijken en resultaatgericht te werken, maar wel op een manier waardoor het voor iedereen haalbaar is om zijn of haar sportieve doelen te bereiken.

Work

Step on to the next level

My Personal Fitcoach

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het gratis e-book 'Get Fit Fast'