fbpx

Staat afvallen en gezonder eten op jouw lijstje van goede voornemens? En lukt het maar niet om dit helemaal zelf te doen. Marianne Sport & Beweging kan je hierbij helpen.

Waarom een voedingsadvies?
Wil je nog steeds een paar kilo kwijt? Of weer wat gezonder gaan eten? Maar weet je niet goed hoe je moet beginnen of welk dieet je nu weer moet volgen? Of denk je dat je gezond eet, maar blijven de kilo’s zitten waar ze zitten? Vraag dan advies! Want het is ook ontzettend moeilijk om alleen te bepalen wat je nu wel en niet moet eten, hoeveel en wanneer. Dus een beetje hulp is dan wel fijn. En ik help je hier heel graag bij, zodat jij binnenkort weer lekker in je vel zit!

Hoe werkt het?
Ik bekijk je huidige voedingspatroon, kijk wat er anders en beter kan en hoe je je voeding goed afstemt op de activiteiten die je onderneemt. Maar ik kijk ook naar je leefpatroon, want ook dit kan van invloed zijn op het afvallen.

Je kunt kiezen voor online coaching en begeleiding, maar je kunt er ook voor kiezen om bij mij langs te komen voor een afspraak. Wat jij het meest handig vindt.

Hieronder staan de verschillende mogelijkheden en de prijzen. Wil je een afspraak maken, je aanmelden voor online coaching of meer informatie? Neem dan contact met mij op!

Prijslijst:

 • Consult (20 minuten)*                                                 €15,-
 • (online) voedingsadvies**                                            €49,95
 • Voedingsadvies met 4 weken online coaching***            €84,95
 • Voedingsadvies met 8 weken online coaching***          €119,95

Vergoeding zorgverzekering:
Als gewichtsconsulent ben ik aangesloten bij de beroepsvereniging BGN. Begeleiding door een BGN-gewichtsconsulent wordt steeds vaker vergoed door zorgverzekeraars. Klik hier om te kijken welke zorgverzekeraars een vergoeding geven.

* Consult:
Voor een consult betaal je €15,- voor 20 minuten. Tijdens dit gesprek overleggen we over jouw doelen en verwachtingen, word je gewogen, hebben we overleg over de voortgang en dingen waar je misschien tegenaan loopt.

** (Online) voedingsadvies:
Je ontvangt een intakeformulier en je gaat zelf een aantal dagen bijhouden wat je eet en wat je aan beweging doet. Op basis hiervan ontvang je:

 • Analyse huidige voedingspatroon en samenstelling (koolhydraten, eiwitten, vetten)
 • Lichaamsanalyse
 • Persoonlijk voedingsadvies
 • Persoonlijk beweegadvies
 • Tips om je voedingspatroon te verbeteren
 • Voorbeeldmenu’s
 • Eventueel aanvullende toelichting per mail

Kosten voor een eenmalig advies zijn €49,95

***Voedingsadvies met coaching:
Wil je naast het voedingsadvies ook begeleiding, zodat je vragen voor kunt leggen en dingen waar je tegenaan loopt kunt bespreken? Kies dan voor advies met coaching. Ik houd dan ook je voortgang bij en geef tips, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Je kunt kiezen voor 4 weken of 8 weken online coaching. Wil je meer coaching? Dit kan natuurlijk ook. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Het advies inclusief 4 weken online coaching: € 84,95
Het advies inclusief 8 weken online coaching: €119,95
Let op: kosten voor een consult zijn hierbij niet inbegrepen.